• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Leo&Ugo dameskleding is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
LEO&UGO bij Koopman Mode 

Het merk Leo&Ugo is in 1979 opgericht door Fransman Leo Guy. Het merk LEO&UGO bestaat al bijna 40 jaar. Leo richtte eerst het merk Leo Guy op. De ontwerpen waren een succes. De oudste zoon heeft de leiding van het familiebedrijf overgenomen en heeft de naam verandert naar Leo&Ugo. Koopman Mode is één van de Leo&Ugo verkooppunten. 

Opvallende details bij Leo&Ugo 

Waar herken je de kleding van Leo&Ugo aan? Nou aan de opvallende details, mooie halslijnen en verfijnde designs.  Alle kledingstukken zijn tot in de puntjes afgewerkt met bijvoorbeeld mooie glitterdraden of strass steentjes. Hogewaardige materialen worden gebruikt bij het ontwerpen van alle bovenkledingstukken. Het merk staat bekend om de eenvoudige, tijdloze en stijlvolle collectie. Kom voor de Leo&Ugo nieuwe collectie naar Koopman Mode. 

Service bij Koopman Mode 

Wie wil dat nou niet? Gratis parkeren. Bij Koopman Mode hebben we een grote parkeerplaats waar je jouw auto gratis mag parkeren. Daarnaast helpen onze collega’s je graag bij het vinden van een outfit. Alle medewerkers weten wat de laatste trends zijn en welke outfits geschikt voor jou zijn. Koop je een nieuwe broek, maar is de broek te lang? Dan maken wij de broek gratis korter voor je. Kom je na het winkelen genieten van een kopje koffie of thee in ons Fashioncafé? Want het eerste kopje is gratis. We hopen je snel te mogen ontmoeten bij Koopman Mode in Tilligte.