• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Liu Jo bij Koopman Mode in Tilligte

(0)
Liu Jo bij Koopman Mode 

Het Italiaanse merk LIU JO is in 1995 opgericht door de broers Vannis en Marco Marchi. Het merk werd opgericht als een textielbedrijf gespecialiseerd in verwerking van wol. Uiteindelijk is dit merk uitgegroeid tot een wereldwijd fashion brand. LIU JO heeft ongeveer 325 boetieks en beheerd 4500 multi-brandstores.

Liu Jo dameskleding 

De kleding van LIU JO kan elke dag gedragen worden, maar de kleding ziet er niet alledaags uit. In het assortiment zie je veel opvallende kleuren, prints en natuurlijk glitters, maar ook zie je pailletten, studs en ruches in de collecties. De artikelen van LIU JO kunnen goed met elkaar gecombineerd worden doordat het merk ook basisartikelen in het assortiment heeft. De dameskleding van LIU JO is opvallend en goed met elkaar te combineren. Overal zie je glitters of opvallende kleuren, maar toch ook basisitems zoals broeken of bijpassende items zoals een glitterbroek met een glitterjasje.

Liu Jo van hoogwaardige kwaliteit 

De ontwerpers van het merk LIU JO vinden kwaliteit en comfortabel belangrijke eigenschappen, waaraan de kleding moet voldoen. Het merk wil de natuurlijke schoonheid en vrouwelijkheid van elke vrouw benadrukken.

Liu Jo jeans

Waarmee LIU JO internationaal op de markt is gekomen, is de Bottom up jeans met push-up technologie. Deze Liu Jo jeans is flexibel en geeft een push-up effect bij de billen. De broeken van dit merk zitten comfortabel en zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. Ook heeft het merk meerdere modellen bij ons in het assortiment.