• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Loavies kleding verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
Loavies bij Koopman Mode 

Het merk Loavies bestaat nog niet zo lang, het is namelijk in 2012 opgericht. Het merk is opgericht op de zolderkamer van Anna Meilink in Nederland. Loavies is inmiddels verkrijgbaar in vier landen, waaronder Duitsland en België. Je vindt het merk Loavies op onze dames trendafdeling. Vanaf 2016 is het merk wereldwijd verkrijgbaar. Koopman Mode is één van de Loavies verkooppunten. 

Betaalbare Loavies kleding 

De kleding van het merk Loavies is betaalbaar. Loavies is urban, stoer en een tikkeltje tegendraads. Bij dit merk vind je verschillende soorten kleding zoals broeken, jurken, rokken en tops. Je kunt de stijl van Loavies eenvoudig met elkaar combineren of met een ander merk. Je ziet bij dit merk veel printjes en kleuren.

Personal Shopper bij Koopman Mode 

Heb je hulp nodig tijdens het vinden van jouw nieuwe outfit? Onze personal shoppers helpen je graag. Je kan een afspraak maken voor persoonlijk stijladvies. Deze kun je maken van maandag tot en met donderdag. Tijdens het personal shoppen heeft een collega alle aandacht voor jou op het afgesproken tijdstip. Onze medewerkers weten precies hoe ze jouw pluspunten kunnen benadrukken. Eerst kijken onze personal shoppers samen met jou wat je precies zoekt en wat je stijl is. Wil je hulp tijdens het zoeken van de juiste outfit? Boek dan een personal shopper.