• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Lofty Manner kleding is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
 
Lofty Manner bij Koopman Mode 

Lofty Manner is een Nederlands merk en bracht in 2012 haar eerste collectie op de markt. De collecties van Lofty Manner bestaan uit items die volgens de laatste trends zijn en zijn geschikt voor iedere gelegenheid. De ontwerper Michael Vinke komt vaak met zeer creatieve en experimentele ontwerpen. Het merk wordt verkocht in meer dan 150 winkels in de Benelux. Je vindt Lofty manner kleding op de damesafdeling. 

Lofty Manner afgewerkte designs 

De kleding die Lofty Manner op de markt brengt zijn stijlvol en hebben een eigentijds design. Het merk onderscheid zich van de rest door het afgewerkte design, de perfecte pasvormen en de unieke items. Lofty Manner combineert kwaliteit met betaalbaarheid. Kenmerkend aan het merk zijn de asymmetrische vormen die in iedere collectie terug te vinden zijn. Het merk brengt 12 collecties per jaar uit en richt zich voornamelijk op de onafhankelijke, sterke vrouw. De collecties bestaan uit broeken, shirts, vesten, jasjes, rokken en jurken.

Lofty Manner nieuwe collectie 

De nieuwe collectie van Lofty Manner is binnen. Elk seizoen komt Lofty Manner met een collectie die je met elkaar kan combineren. Daarnaast kun je de kleding ook combineren met andere merken zoals Only, Sisters point, JoshV of Na-KD. Draag bijvoorbeeld een leuke rok van Lofty Manner met een leuke top van JoshV. Vind je het moeilijk om zelf een leuke complete look te maken? Onze medewerkers helpen je graag.