Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Lofty Manner

 
 Lofty Manner

Lofty Manner is een Nederlands merk en bracht in 2012 haar eerste collectie op de markt. De collecties van Lofty Manner bestaan uit items die volgens de laatste trends zijn en zijn geschikt voor iedere gelegenheid. De ontwerper Michael Vinke komt vaak met zeer creatieve en experimentele ontwerpen. Het merk wordt verkocht in meer dan 150 winkels in de Benelux.

Afgewerkte designs

De kleding die Lofty Manner op de markt brengt zijn stijlvol en hebben een eigentijds design. Het merk onderscheid zich van de rest door het afgewerkte design, de perfecte pasvormen en de unieke items. Lofty Manner combineert kwaliteit met betaalbaarheid. Kenmerkend aan het merk zijn de asymmetrische vormen die in iedere collectie terug te vinden zijn. Het merk brengt 12 collecties per jaar uit en richt zich voornamelijk op de onafhankelijke, sterke vrouw. De collecties bestaan uit broeken, shirts, vesten, jasjes, rokken en jurken.

Eenvoudig te combineren

De kleding van Lofty Manner is eenvoudig te combineren met bijvoorbeeld Only, Sisters point, JoshV of Na-KD. Draag bijvoorbeeld een leuke rok van Lofty Manner met een leuke top van JoshV. Vind je het moeilijk om zelf een leuke complete look te maken? Onze medewerkers helpen je graag.

Je kan ook kiezen voor een personal shopper door contact met ons op te nemen. Van maandag tot en met donderdag kun je gebruik maken van deze service. Je kunt zelf kiezen door welke medewerker je graag geholpen wordt en welke tijd. De medewerker helpt je bij het zoeken van een geschikte outfit.