• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Lyle&Scott kleding is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
Lyle&Scott bij Koopman Mode 

Sinds 2020 is Lyle&Scott verkrijgbaar op de heren- en kinderafdeling. Hoe leuk is dit? Zo kun je samen met je zoon dezelfde outfit dragen. Dit Schotse kledingmerk werd in 1874 opgericht door William Lyle en Walter Scott en stond in die tijd vooral bekend als merk voor golfkleding. De kleding werd in de jaren tachtig meer casual en ook bekende mensen zoals Cristiano Ronaldo, David Beckham en acteur Idris Elba gingen de kledingstukken dragen.

Collectie van Lyle&Scott 

Zoals eerder gemeld, vind je Lyle&Scott bij Koopman Mode op de heren en kinderafdeling. Je vindt hier kledingstukken zoals polo’s, T-shirts, sweaters, jassen en jogpants. De kleding is comfortabel en ziet er sportief uit.

Duurzaamheid bij Lyle&Scott

Duurzaamheid is bij Lyle&Scott erg belangrijk. Het is dan ook een alledaags onderdeel voor de werknemers. Daarnaast willen de ontwerpers erna toe dat 100% van alle productverpakkingen gemaakt worden van recyclebaar materiaal en dat minimaal 10% van de producten gemaakt wordt van duurzame stoffen.

Herkenbaar logo van Lyle&Scott

Het merk Lyle&Scott heeft een kenmerkend logo, namelijk een gouden adelaar. Het logo staat symbool voor een golfterm, waardoor de oorspronkelijke roots van het merk in stand wordt gehouden. Op elk kledingstuk zie je dit logo terug.