• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Magic Bodyfashion is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
Magic Bodyfashion

MAGIC Bodyfashion is al meer dan 25 jaar hét merk voor vrouwen. Het merk staat bekend als ‘By Women, For Women’, dit komt doordat alle producten ontworpen en getest zijn door vrouwen. Het merk heeft meer dan 60 verkooppunten wereldwijd, van Berlijn tot Hongkong. Koopman Mode is daar een van. Magic Bodyfashion geeft het gevoel van zelfverzekerdheid, ondersteuning en comfort. De shapwear zorgt ervoor dat je er slanker en strakker uitziet in je kleding. Koopman Mode is één van de Magic Bodyfashion verkooppunten. 

Magic Bodyfashion heeft een hoog draagcomfort 

De artikelen van Magic Bodyfashion hebben een hoog draagcomfort. Op de plaatsen waar je versteviging nodig hebt, is de kleding versterkt door een stevig breisel en heeft daardoor een corrigerende werking. Je moet de shapewear van Magic Bodyfashion niet te klein kopen want hierdoor zorg je ervoor dat de shapewear niet de werking geeft, die je verwacht.


Magic Bodyfashion steunt goede doelen 

Het merk Magic Bodyfashion staat bekend als het ‘by woman, for woman’ merk. Dit is één van de redenen dat het merk organisaties zoals Pink Ribbon graag steunen. Daarnaast heeft dit merk ook in 2018 geld verzameld en gedoneerd aan Sulawesi omdat dit eiland getroffen was door een aardbeving. Magic Bodyfashion heeft de afgelopen jaren veel bedrijven geholpen door bijvoorbeeld een sponsor dag te organiseren en het geld te schenken aan een organisatie of een land dat het geld hard nodig heeft.

Magic Bodyfashion dragen bij jurkjes 

Ben je opzoek naar een leuk jurkje of heb je al een jurkje gevonden? De shapewear van Magic Bodyfashion kun je dragen onder een jurkje. De onderkleding zorgt ervoor dat je dat je buik strak is en je rug mooi in vorm is. Wil je weten welke shapewear je bij welk kledingstuk goed kan dragen? Onze medewerkers helpen je graag verder.