Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Maison Scotch

Maison Scotch
 
 
Maison Scotch bij Koopman Mode


Maison Scotch is bij Koopman Mode in de winkel verkrijgbaar. Bezoek onze Maison Scotch shop-in-shop op de trendafdeling voor een groot assortiment. Maison Scotch is in 2010 gelanceerd als het kleinere zusje van Scotch & Soda, maar heeft sindsdien een gigantische groei doorgemaakt. Het heeft meer dan 7000 verkooppunten en 95 winkels wereldwijd.  Scotch & Soda bestaat zelf al sinds de jaren 80, maar in 2001 werd het merk nieuw leven ingeblazen. Het merk bestaat inmiddels uit meerdere lijnen zoals Scotch Shrunk, Scotch R’belle en Amsterdams blauw.

Kenmerken van Maison Scotch

Maison Scotch is stoer, vrouwelijk en kleurrijk. De collecties zijn geïnspireerd door de hele wereld en hebben een bohemian en vintage uitstraling. De collecties zijn altijd ontworpen met oog voor details en uitvoering, waardoor ieder kledingstuk bijzonder is. Verschillende prints, wassingen en unieke bewerkingen maken ieder kledingstuk uniek en draagboor. Maison Scotch heeft oog voor details en uitvoering. Een belangrijk onderdeel van de collecties zijn de jeans en chino’s. 

Maison Scotch bij Koopman Mode

Maison Scotch is bij Koopman Mode in de winkel verkrijgbaar. Je vind Maison Scotch shop-in-shop bij ons op de trendafdeling. 
Koopman Mode in Tilligte is de one-stop modezaak in Twente. Met 3200 m2 en meer dan 200 merken is de keuze enorm met fashion voor het hele gezin. Ook ben je van harte welkom in ons fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee. Lees hier alles over de winkel. Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.