Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Marc O'Polo

Marc O’polo

Het Zweedse merk Marc O’polo is in 1967 opgericht door drie vrienden Rolf Lind, Göte Huss en Jerry O’Sheets. Ze begonnen met het ontwerpen van kleding met een Scandinavische stijl. Het hoofdkantoor staat in Duitsland en het merk wordt in meer dan 30 landen verkocht.

Neutrale kleuren

Marc O’polo maakt voornamelijk gebruik van subtiele kleuren zoals khaki, navy, zandtinten en grijs.Dit komt ook omdat natuurlijke tinten iedereen staan en past bij iedere gaderobe. De collectie van Marc O’polo bestaat uit fijne basisitems zoals overhemden, jeans en rokken. Het assortiment wordt gemaakt van luxe stoffen en materialen. Het merk maakt veel gebruik van natuurlijke materialen zoals wol, linnen, katoen en zijde.

Dagje uit bij Koopman Mode

Bij Koopman Mode kun je terecht voor het hele gezin. Wij hebben meer dan 200 merken aan dames-, heren en kinderkleding. Ook verkopen wij schoenen, accessoires en jassen. Tijdens het winkelen kunnen de kinderen spelen in de speelhoek op de kinderafdeling of een film kijken in onze eigen bioscoop. Ben je uit gewinkeld? Kom dan genieten van een kopje koffie of thee. Het eerste kopje koffie of thee krijg je gratis in ons fashioncafé. Hier kun je ook terecht voor iets lekkers bij de koffie of voor heerlijke broodjes. Mocht je ergens allergisch voor zijn, geef het dan aan ons door zodat we hier rekening mee kunnen houden.