Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Mason's

Mason’s

Het merk is oorspronkelijk begonnen in Forte Dei Marmi en hier staat de fabriek en de eerste winkel nog van Mason’s. Dit Italiaanse merk is in de jaren 70 begonnen en is toentertijd geïnspireerd door het leger. Je vindt dit broekenmerk op de herenafdeling.

Chino’s

Het assortiment van Mason’s bestaat uit chino’s. Dit is een broek die tussen een casual jeans en een zakelijke pantalon inzit. Het merk wordt ook wel de chino expert uit Italië genoemd. De broeken worden gemaakt van katoen en hebben een heerlijke pasvorm. De broeken worden ieder seizoen in meerdere kleuren geproduceerd. Naast verschillende kleuren, worden de broeken ook in verschillende printjes geleverd. Het merk probeert tijdens het ontwerpen van de broeken dat de broeken zo veel mogelijk milieubewust geproduceerd worden.

Grote collectie herenkleding

Bij Koopman Mode vind je een grote collectie aan herenkleding. Je kunt bij ons terecht voor broeken, shirts, truien, jassen, broeken, maar ook accessoires zoals stropdassen of sjaals. Ben je opzoek naar een merk of een kledingstuk? Wij helpen je graag. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen zodat wij kunnen kijken of het kledingstuk nog aanwezig is.

Mode voor het hele gezin

Ook kun je bij ons terecht voor het hele gezin. Wij hebben een dames-, heren-, kinder- en schoenenafdeling. Daarnaast hebben wij ook een jassenafdeling zodat je je outfit compleet kan maken. Bij de kinderafdeling hebben we een bioscoop en een speelhoek zodat jij rustig kan rondkijken terwijl je kind aan het spelen is.