Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Melik

Melik

Melik schoes is in 2006 opgericht en snel uitgegroeid tot een bekend herenmerk in Nederland, België en Duitsland. In 2013 werd de eerste showroom in Nieuwegein geopend. Je vindt de schoenen van Melik op onze herenschoenenafdeling. Het motto van dit merk is ‘Melik Moving People’. Je kunt hierbij aan twee dingen denken. Ten eerste de schoenen brengen jou naar een bepaalde plek toe en ten tweede de schoenen raken je.

Het beste van het beste

De oprichter neemt alleen genoeg met het beste van het beste. De schoenen moeten er niet alleen mooi uitzien, maar ook een hoog draagcomfort hebben. Melik vindt het belangrijk dat er aan duurzaamheid gedacht wordt. De schoenen worden dan ook onder eerlijke arbeidsomstandigheden gemaakt. De designers zijn gespecialiseerd in het handverven en finishen van de schoenen. De ontwerper heeft naast Melik ook het merk H32 opgericht.

Fashioncafé

Ben je klaar met winkelen of wil je even een pauze? Kom dan langs in ons fashioncafé. In ons café krijg je het eerste kopje koffie of thee gratis. Je kunt jezelf lekker trakteren op iets lekkers zoals plaatcake of een stukje appeltaart. Daarnaast kun je ook kiezen voor lekkere broodjes, tosti’s, wraps of een uitsmijter. Ben je ergens allergisch voor? Wij maken graag iets voor je. Wil je met een groep komen? Neem dan contact met ons op zodat we samen naar een arrangement kunnen kijken.