• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Melik schoenen zijn verkrijgbaar bij Koopman Mode op de herenafdeling

(0)
Melik schoenen bij Koopman Mode 

Melik schoes is in 2006 opgericht en snel uitgegroeid tot een bekend herenmerk in Nederland, België en Duitsland. In 2013 werd de eerste showroom in Nieuwegein geopend. Je vindt de schoenen van Melik op onze herenschoenenafdeling. Het motto van dit merk is ‘Melik Moving People’. Je kunt hierbij aan twee dingen denken. Ten eerste de schoenen brengen jou naar een bepaalde plek toe en ten tweede de schoenen raken je.

Duurzaamheid bij Melik 

De oprichter neemt alleen genoeg met het beste van het beste. De schoenen van Melik moeten er niet alleen mooi uitzien, maar moeten ook een hoog draagcomfort hebben. Melik vindt het belangrijk dat er aan duurzaamheid gedacht wordt. De schoenen worden dan ook onder eerlijke arbeidsomstandigheden gemaakt. De designers zijn gespecialiseerd in het handverven en finishen van de schoenen. De ontwerper heeft naast Melik ook het merk H32 opgericht.

Melik herenschoenen 

Zoals eerder aangegeven vind je Melik schoenen op de herenafdeling. In de collectie van Melik vind je sneakers, maar ook nette schoenen. De schoenen van Melik kun je dragen tijdens elke gelegenheid. Daarnaast vind je nog meerdere merken op de schoenenafdeling zoals Cycleur de Luxe, Giorgio, Blackstone en nog meer. Benieuwd naar al onze schoenen? Kom dan eens langs op de schoenenafdeling.