Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

m.e.n.s

M.E.N.S.

In 1901 is het modelabel M.E.N.S opgericht door Frits Heineck en Arnold Klaproth. M.E.N.S. staat voor de afkorting Mobil Elasto New Style. Dit merk brengt pantalons op de markt voor mannen. Het merk begon met het produceren van beroepskleding en toen de oorlog begon hebben de ontwerpers ook uniformen geproduceerd. Na de oorlog zijn ze begonnen met het produceren met kostuums, mantels en pantalons. In 1963 kwam er vraag naar broeken en hebben ze zich gespecialiseerd in het produceren van pantalons.

Mobil Elasto New Style

Dit betekent de afkorting van het merk M.E.N.S. Niet alleen de stof van de pantalons zijn elastisch, maar ook de band in de taille. Het merk levert verschillende modellen uit onder andere namen zoals: Madrid, Denver en Dallas. De pantalons zijn door de elastische band ook geschikt voor mannen met een maatje meer. Door de elastische band heb je een maximale bewegingsvrijheid en optimaal draagcomfort.

Stijl en kwaliteit

M.E.N.S. brengt kwalitatief hoogwaardige pantalons op de markt. De stoffen van de pantalons voelen aangenaam en zitten comfortabel. De elastische band kan tot zes cm mee rekken, waardoor de pantalons altijd mooi aansluiten. De producten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en modellen. Kom langs op de herenafdeling. Onze medewerkers helpen je graag met het vinden van de juiste pantalon.