• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Meyer herenbroeken zijn verkrijgbaar bij Koopman Mode in Tilligte

(0)


 
Meyer broeken kopen bij Koopman Mode 

Meyer herenbroeken en herenpantalons zijn verkrijgbaar op de herenafdeling bij ons in de winkel in Tilligte. Meyer is het merk voor tijdloze herenpantalons en herenbroeken. Dit Duitse merk is opgericht in 1960 en weten zich na 50 jaar nog te onderscheiden door de kwaliteit en de perfecte pasvorm. Alle Meyer herenbroeken worden met oog voor vakmanschap ontwikkelt en zijn ontworpen voor de man die stijlvol door het leven wil gaan.

Kenmerken van Meyer broeken 

Bij Meyer weten ze dat herenbroeken en heren pantalons dag in dag uit gedragen moeten kunnen worden. Daardoor zijn de broeken van de beste materialen, zachte stoffen en altijd comfortabel. De Meyer pasvorm is uniek en perfect, waardoor mannen over de hele wereld een Meyer broek kopen. Daarnaast zijn broeken geschikt voor zakelijk en casual. De populaire modellen zijn de Diego en Chicago en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals donkerblauw, beige, zwart, grijs en bruin.

Meyer broeken bij Koopman Mode 

 

Bezoek onze winkel in Tilligte voor een grotere collectie Meyer broeken op de herenafdeling. 

Koopman Mode in Tilligte is de one-stop modezaak in Twente. Met 3200 m2 en meer dan 200 merken is de keuze enorm met fashion voor het hele gezin. Ook ben je van harte welkom in ons fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee. Lees hier alles over de winkel.

Heb je overige vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.