Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Michèle

Michèle

Michèle is een merk met fantastische broeken met een moderne pasvorm. De broeken staan voor kwaliteiten, waar je jarenlang plezier van hebt. Het merk heeft verschillende broeken in het assortiment van gekleed tot jeans sportief. Je vindt de collectie van Michèle op de damesafdeling.

Overname

Atelier Gardeur heeft inmiddels een licentieovereenkomst om verder te gaan met het merk Michèle. De overeenkomst heeft een duur van 10 jaar en daarna wordt het merk officieel overgenomen door Gardeur.

Damesafdeling

Dames en kleding, is de ideale combinatie. Voor iedere gelegenheid wil de vrouw namelijk een geschikte outfit hebben met bijpassende accessoires. Bij Koopman Mode vind je een grote collectie aan damesmode in verschillende stijlen. Enkele merken op onze damesafdeling zijn Frank Walder, Gerry Weber, en Gardeur. Ook kun je bij ons broeken uit de nieuwe collectie kosteloos op maat laten maken terwijl je geniet van een kop koffie of thee in ons fashioncafé. Het eerste kopje koffie of thee krijg je van ons.

Personal shopper

Wil je hulp met het vinden van een leuke outfit? Boek dan een personal shopper. Deze medewerker helpt je met het vinden van de juiste outfit. Je kunt de personal shopper boeken op maandag tot en met vrijdag. Onze stijladviseur heeft dan alle tijd voor je en helpt je met het benadrukken van je pluspunten. Ook kun je aangeven dat je met meerdere mensen komt zodat er meerdere adviseurs voor je klaar staan en jou en je familie helpt met het vinden van een outfit. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.