• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Minus kleding is verkrijgbaar bij Koopman Mode in Tilligte

(0)

Minus kleding bij Koopman Mode 

VEen nieuw merk op de damesafdeling. Sinds 2020 verkopen wij het Deense merk Minus. Het merk Minus voldoet helemaal aan de Scandinavische stijl en trend. De ontwerpers geven hun eigen draai aan de klassieke Scandinavische kleding. De kledingstukken zijn van kwaliteit en benadrukken je persoonlijkheid. Koopman Mode is één van de Minus verkooppunten. 

De collectie van Minus

Het assortiment van Minus bestaat uit basiscollectie items, maar ook uit mooie gedetailleerde items. De minimalistische ontwerpen van dit merk zorgen voor een tijdloze uitstraling. De kledingstukken uit de collecties zijn netjes afgewerkt. De passie van Minus is om kleding te ontwerpen die vrouwen het beste uit zichzelf laten halen. 

Minus combineren 

De kledingstukken van Minus kun je eenvoudig combineren met andere merken, maar ook met items uit de collectie van Minus. Door kleurgebruik kun je ook een andere top of rok van een ander merk bij de kleding van Minus dragen. Vind je het moeilijk om een combinatie te maken? Boek dan een personal shopper. Dit is een medewerker die op het afgesproken tijdstip en de data voor je klaarstaat. Samen met jou wordt er gekeken naar welke stijl je hebt en voor welke gelegenheid je een outfit zoekt. Boek hier een personal shopper.