• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

MJUS damesschoenen vind je op de schoenenafdeling bij Koopman Mode

(0)
MJUSSchoenen 

MJUS is een Italiaans schoenenmerk dat in 1972 is opgericht door Piero Oliosi. Zij wilden een merk op de markt zetten die traditie, innovatie, kwaliteit en urban fashion samenbrachten. De collectie van MJUS bestaat uit verschillende schoenen zoals sneakers en laarsjes. De schoenen van dit merk zijn stoer en vrouwelijk. Ook heeft MJUS chelsea boots in het assortiment. Deze schoenen zijn op dit moment helemaal on trend. 

Pasvorm en draagcomfort van MJUS

De schoenen van het merk MJUS staan bekend om een goede pasvorm en een uitstekend draagcomfort. De schoenen worden voor een deel handgemaakt en worden gemaakt van de beste Italiaanse leersoorten. De details die te zien zijn op de schoenen van MJUS zijn de moeite waard om van dichtbij te bekijken. MJUS schoenen vind je op de schoenenafdeling bij Koopman Mode. 

MJUS op de schoenenafdeling

Bij Koopman Mode hebben wij een eigen schoenenafdeling waar je ook het merk MJUS vind. Hier vind je de mooiste schoenen om jouw outfit compleet te maken. Je vindt hier leuke laarsjes om onder een rokje te dragen, stoere sneakers of elegante pumps. Voor elke gelegenheid heeft Koopman Mode schoenen. Ook op de herenafdeling hebben wij een schoenenafdeling zodat je direct je outfit kan afmaken en kan zien hoe de schoenen erbij staan.