• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Monari dameskleding is verkrijgbaar bij Koopman Mode in Tilligte

(0)
Monari bij Koopman Mode 

In 1986 is het merk Monari tot stand gekomen. Renate en Bernhard Bosch (de oprichters) waren in het Italiaanse Toscane. Hier werden ze geïnspireerd door de Italiaanse mentaliteit en de stijl, dat ze besloten dit te gaan gebruiken voor hun kledingmerk. De naam Monari hebben ze uit Italië, want hier hadden ze een suikerzakje met deze naam erop. Tegenwoordig wordt Monari in meer dan 30 landen verkocht. Koopman Mode is één van de Monari verkooppunten. 

Monari dameskleding 

Het merk Monari is te vinden op onze damesafdeling. Monari is verleidelijk, sterk, vrouwelijk en vol passie. Monari kleding bestaat uit uitdagende en opvallende prints en het merk maakt gebruik van verschillende kleuren. Daarnaast laat zie je in de Monari collectie ook veel details zoals glittergaren. Het merk vind het belangrijk dat de kwaliteit goed is en dat de kleding comfortabel is.

Personal Shopper 

Heb je een speciale gelegenheid? Of ben je gewoon opzoek naar een nieuwe outfit? Wat je reden ook is, je kunt bij ons een afspraak maken voor persoonlijk stijladvies. Van maandag tot en met donderdag kun je bij Koopman Mode terecht voor personal shopping. Een medewerker staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar en helpt je met het vinden van een geschikte outfit. De medewerker heeft tijdens de personal shopping alle aandacht voor jou. Maak van tevoren een afspraak, door contact met ons op te nemen.