• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

My Jewellery is verkijgbaar bij Koopman Mode in Tilligte

(0)
My Jewellery bij Koopman Mode 

My Jewellery is in 2011 opgericht als hobby, maar inmiddels uitgegroeid tot het meest snelgroeiende e-commerce bedrijf van Nederland. Het doel is vrouwen blij te maken met de meest trendy en kwalitatieve sieraden en kleding. Bij Koopman Mode vind je alleen de sieraden van My Jewellery. Koopman Mode is één van de My Jewellery verkooppunten. 

My Jewellery sieraden 

Alle sieraden van My Jewellery zijn gemaakt van stainless steel, oftewel roestvrij staal, dit betekent dat die sieraden niet verkleuren. Om de haverklap wordt er weer een nieuwe collectie met de meest trendy sieraden. Elke collectie heeft een verhaal. Bij My Jewellery vind je oorbellen, kettingen, armbanden en nog meer. Ben je benieuwd naar de My Jewellery collectie? Kom dan eens langs bij Koopman Mode. 

My Green Roadtrip van My Jewellery 

Ook bij My Jewellery staat duurzaamheid voorop. Daarom hebben ze ‘My Green Roadtrip’ geïntroduceerd, het is een ontdekkingsreis naar een bewustere houding in het bedrijf, zowel intern als extern. Op dit moment is My Jewellery bezig met recycling, groene verzending, ecovero, roestvrijstaal, earth selection en nog veel meer!

Sieraden bij Koopman Mode 

Bij Koopman Mode verkopen we de alleen de sieraden van My Jewellery. Je kunt de stand van My Jewellery vinden op de dames trend afdeling. Kom jij binnenkort langs om de collecties van My Jewellery te bewonderen bij ons in de winkel? We staan klaar om je persoonlijk en eerlijk advies te geven.