Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

NA-KD

NAKD

NAKD is een Scandinavisch merk dat meer dan 600 retailers heeft die het merk wereldwijd verkoper. Het merk is vooral bekend geworden door Influencer marketing. NAKD is in 2015 begonnen met het ontwerpen van mode. De ontwerpen worden gedragen door influencers, bloggers en beroemdheden. Dit leuke kledingmerk vind je op onze damesafdeling.

Influencer marketing

Het merk maakt veel gebruik van de inzet van Influencers. Deze zorgen ervoor dat er 6.000 influencer campagnes per maand zijn. De Influencers richten zich voornamelijk op de jonge vrouwen van 17 tot ongeveer 35 jaar.

Monica Geuze

In december 2019 heeft Monica Geuze. Ze heeft haar eigen kledinglijn via NAKD ontworpen. De collectie had een hoop items die erg gewild waren. De kledinglijn was een partycollectie en bevatte veel glitter en glamour.

Damesafdeling

Bij Koopman Mode hebben wij meer dan 200 merken, waaronder schoenen en dames-, heren- en kinderkleding. We hebben op de damesafdeling veel merken zoals JoshV, Nikkie, Yaya, Only en nog meer. Mocht je opzoek zijn naar een bepaald kledingstuk? Neem dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken of we het kledingstuk in de winkel hebben.

Tijdens de inkoop van de damesafdeling kijken we naar de trends die er in het seizoen zijn en naar de wensen van de klant. Dit seizoen zien we veel printjes, maar ook opvallende kleuren. Ook zien we dat je alle printjes zowat met elkaar kunt combineren. Vind je het lastig om combinaties te maken? Onze collega’s helpen je graag met het samenstellen van een outfit.