Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

NA-KD fashion is verkrijgbaar bij Koopman Mode

NA-KD fashion bij Koopman Mode 

NA-KD is een Scandinavisch merk dat meer dan 600 retailers heeft die het merk wereldwijd verkoper. Het merk is vooral bekend geworden door Influencers marketing. NA-KD dameskleding is in 2015 begonnen met het ontwerpen van mode. De ontwerpen worden gedragen door influencers, bloggers en beroemdheden. Dit leuke kledingmerk vind je op onze damesafdeling. NA-KD maakt veel gebruik van de inzet van Influencers. Deze zorgen ervoor dat er 6.000 influencer campagnes per maand zijn. De Influencers richten zich voornamelijk op de jonge vrouwen van 17 tot ongeveer 35 jaar.

NA-KD Monica Geuze 

In december 2019 heeft Monica Geuze. Ze heeft haar eigen kledinglijn via NAKD ontworpen. De collectie had een hoop items die erg gewild waren. De kledinglijn was een partycollectie en bevatte veel glitter en glamour. NA-KD maakt vaker in samenwerking met bekende mensen een collectie. 

NA-KD op de damesafdeling 

NA-KD vind je op de damesafdeling bij Koopman Mode. In de collectie vind je tops, rokken, broeken, truien en nog meer. Met de NA-KD collectie kun je direct jouw outfit compleet maken. Bij Koopman Mode hebben wij meer dan 200 merken, waaronder schoenen en dames-, heren- en kinderkleding. We hebben op de damesafdeling veel merken zoals JoshV,  Yaya, Only en nog meer. Mocht je opzoek zijn naar een bepaald kledingstuk? Neem dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken of we het kledingstuk in de winkel hebben.