Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Name it

 
Name it

De collectie van Name It vind je op onze kinderafdeling. Het merk is in 1986 gelanceerd en werd al snel populair in Denemarken. De kleding van Name It zijn trendy ontwerpen die opvallen op ieder schoolplein. De collecties van Name It bestaan uit rokjes, jurken, broeken, shirts, truien en nog veel meer.

Kernwaarden

Het Deense merk Name It heeft vijf kernwaarden namelijk duurzaamheid, vriendschap, creativiteit, gezondheid en sport. Het merk is tot deze kernwaarden gekomen door te kijken naar de doelgroep die de kleding draagt. Het merk ontwerpt betaalbare kinderkleding voor kinderen die weten wat ze willen. Ze leggen de nadruk op persoonlijke looks volgens de laatste trends. Dit merk heeft kleding voor meisjes en jongens in het assortiment.

Milieu

Tijdens het ontwerpen van dit ontzettend leuke merk wordt er rekening gehouden met het milieu. Het merk vindt het milieu erg belangrijk en streeft dan ook naar betere omstandigheden voor het milieu, de producenten en de kinderen die de kleding dragen. Name It streeft dit jaar erna dat tenminste 50% van alle modellen die gemaakt worden, gemaakt wordt met biologisch katoen.

Speelhoek en bioscoop

Tijdens het winkelen, kun je je kinderen laten spelen in de speelhoek. Hier vinden ze allerlei speelgoed voor verschillende leeftijden. Ook hebben wij een bioscoop waar de leukste films gedraaid worden. Je vindt de speelhoek en de bioscoop op onze kinderafdeling. Kom langs op de kinderafdeling en bekijk de vrolijke collectie van Name It. Op de kinderafdeling vind je ook merken als AI&KO, B.Nosy en Cars.