• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Nero Giardini is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
Nero Giardini bij Koopman Mode 

Het bedrijf is opgericht in 1975 en is gevestigd in Monte San Pietrangeli (Italië). De oprichter is Enrico Bracalente. Je vindt Nero Giardini op onze schoenenafdeling. Het merk staat voor authenticiteit in kwaliteit, pasvorm en prijs. Het merk Nero Giardini wordt Internationaal verkocht. In het assortiment vind je Nero Giardini sneakers, laarsjes en pumps. Voor elke gelegenheid heeft Nero Giardini wel een schoen in het assortiment.

Nero Giardini van Italiaanse oorsprong 

Op de zolen en verpakkingen van elk product is de Italiaanse oorsprong te zien. Je ziet dit door de Italiaanse vlag. Het merk krijgt terecht het label ‘Made in Italy’ opgeplakt want het volledige ontwerpproces en de productie vindt plaats in Italië. De ontwerpers van Nero Giardini maken schoenen die chroomvrij, nikkelvrij en formaldehyde vrij zijn. De lijmen die gebruikt worden bij de schoenen zijn op waterbasis en je kunt steunzolen gebruiken in de schoenen. Alle schoenen van Nero Giardini zijn met de hand gemaakt. Bij de productie van de schoenen zijn meer dan 70 onderdelen en meer dan 50 handelingen nodig.

Nero Giardini schoenen van duurzame kwaliteit 

Alle materialen worden vervaardigd en zijn ontworpen aan strenge tests om ervoor te zorgen dat de schoenen alleen de beste en meest duurzame kwaliteit krijgen. De schoenen van Nero Giardini springen er altijd uit door de opvallende details en gedetailleerde afwerking. De schoenen worden handgemaakt en omdat alles op één plek gemaakt wordt, wordt hier ook de kwaliteit bekeken. De schoenen mogen alleen de deur uit, als ze aan de kwaliteitseisen voldoen.

Schoenenafdeling bij Koopman Mode 

De schoenen van Nero Giardini vind je op de damesschoenenafdeling. De schoenenafdeling vind je bij de damesafdeling, maar ook op de herenafdeling hebben wij schoenen. Hier vind je ook merken zoals SPM, Blackstone en Cycleur de Luxe. De collectie van Nero Giardini bestaat uit leuke stoere sneakers met details zoals studs of glitters. Ook vind je in de collectie nette schoenen voor onder een jurk zoals pumps. Ook bij deze schoenen zie je de details terugkomen.