Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Nero Giardini

 
Nero Giardini

Het bedrijf is opgericht in 1975 en is gevestigd in Monte San Pietrangeli (Italië). De oprichter is Enrico Bracalente. Je vindt Nero Giardini op onze schoenenafdeling. Het merk staat voor authenticiteit in kwaliteit, pasvorm en prijs. Het merk Nero Giardini wordt Internationaal verkocht.

Italiaanse oorsprong

Op de zolen en verpakkingen van elk product is de Italiaanse oorsprong te zien. Je ziet dit door de Italiaanse vlag. Het merk krijgt terecht het label ‘Made in Italy’ opgeplakt want het volledige ontwerpproces en de productie vindt plaats in Italië. Het merk maakt schoenen die chroomvrij, nikkelvrij en formaldehyde vrij zijn. De lijmen die gebruikt worden bij de schoenen zijn op waterbasis en je kunt steunzolen gebruiken in de schoenen. Alle schoenen van Nero Giardini zijn met de hand gemaakt. Bij de productie van de schoenen zijn meer dan 70 onderdelen en meer dan 50 handelingen nodig.

Duurzame kwaliteit

Alle materialen worden vervaardigd en zijn ontworpen aan strenge tests om ervoor te zorgen dat de schoenen alleen de beste en meest duurzame kwaliteit krijgen. De schoenen van Nero Giardini springen er altijd uit door de opvallende details en gedetailleerde afwerking. De schoenen worden handgemaakt en omdat alles op één plek gemaakt wordt, wordt hier ook de kwaliteit bekeken. De schoenen mogen alleen de deur uit, als ze aan de kwaliteitseisen voldoen.

Schoenenafdeling

Bij Koopman Mode hebben wij een schoenenafdeling. Deze vind je bij de damesafdeling, maar ook op de herenafdeling hebben wij schoenen. Je vindt de schoenen van Nero Giardini op onze schoenenafdeling. Hier vind je ook merken zoals SPM, Blackstone en Cycleur de Luxe. De collectie van Nero Giardini bestaat uit leuke stoere sneakers met details zoals studs of glitters. Ook vind je in de collectie nette schoenen voor onder een jurk zoals pumps. Ook bij deze schoenen zie je de details terugkomen.