Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Vragen? Bel 0541-222222

Nik en Nik bij Koopman Mode

Ontvang 15,- korting op de nieuwe collectie van Nik & Nik en nog veel meer mooie merken bij Koopman Mode

Het zijn weer de weken van de waardecheque! Houd je brievenbus in de gaten, want als vaste klant ontvang jij een dezer dagen de waardecheque t.w.v.15,- . Deze is te besteden op de gehele nieuwe collectie bij een besteding vanaf 100,-  t/m 30 september 2017. Niet ontvangen? Neem contact met ons op.

Lees hieronder alles over de waardecheque en bekijk de nieuwe collectie online. 

Lees meer
 
Over Nik & Nik 

Nik & Nik is het modelabel voor kids opgericht door Nikkie plessen van het welbekende en populaire dames merk NIKKIE.  De kinderlijn komt uit Amsterdam en heeft een complete jongens- en meisjeslijn inclusief schoenen en accessoires. Nik & Nik staat bekend om de high- end fashion uitstraling en ontwerpen met aandacht voor details, materiaal en afwerking, maar ook voor de betaalbare prijzen.

Kenmerken van Nik & Nik.

Nik & Nik is voor meiden en jongens verkrijgbaar in de maten 4-16. De collecties bestaat uit basics met stoere statements en een edgy touch. Nik & Nik is eigenwijs en uniek. MEt NIK & NIK zien kids er trendy uit, maar kunnen ze ook nog echt eigenwijs en kind zij.  De  kracht van NIKKIE en NIK & NIk is de eindeloze mogelijkheden om te combineren. Zo kun je altijd nieuwe looks creeeren en je eigen draai aangeven.  Typisch Nik & Nik is een stoere jeans met blazer, de sweaters met stoere tekst opdrukken en de uitgesproken kleuren. 

 
Nik & Nik bij Koopman Mode


Een uitgebreide collectie van NIK & NIK jongenskleding en meisjeskleding is op dit moment alleen verkrijgbaar op onze kinderafdeling.Wil je graag in onze winkel komen passen? Vraag van te voren altijd even of het betreffende item op voorraad is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0541-22 22 22. Klik hieronder om de om de nieuwste collectie van NIKKIE dameskleding te shoppen.

Shop NIKKIE