Naar boven
  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Vragen? Bel 0541-222222

Nik en Nik bij Koopman Mode 
Over NIK & NIK

NIK & NIK is het modelabel voor kids opgericht door Nikkie plessen van het welbekende en populaire dames merk NIKKIE. De kinderlijn komt uit Amsterdam en heeft een complete jongens- en meisjeslijn inclusief schoenen en accessoires. NIK & NIK staat bekend om de high- end fashion uitstraling en ontwerpen met aandacht voor details, materiaal en afwerking, maar ook voor de betaalbare prijzen.

Kenmerken van NIK & NIK.

NIK & NIK is voor meiden en jongens verkrijgbaar in de maten 4-16. De collecties bestaat uit basics met stoere statements en een edgy touch. NIK & NIK is eigenwijs en uniek. Met NIK & NIK zien kids er trendy uit, maar kunnen ze ook nog echt eigenwijs en kind zijn. De kracht van NIKKIE en NIK & NIk is de eindeloze mogelijkheden om te combineren. Zo kun je altijd nieuwe looks creëeren en je eigen draai aangeven. Typisch NIK & NIK is een stoere jeans met blazer, de sweaters met stoere tekst opdrukken en de uitgesproken kleuren. 

 
NIK & NIK bij Koopman Mode


Een uitgebreide collectie van NIK & NIK jongenskleding en meisjeskleding is op dit moment alleen verkrijgbaar op onze kinderafdeling.Wil je graag in onze winkel komen passen? Vraag van te voren altijd even of het betreffende item op voorraad is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0541-22 22 22. Klik hieronder om de om de nieuwste collectie van NIKKIE dameskleding te shoppen.

Shop NIKKIE