Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

NUKUS

Nukus

Nukus is een Nederlands damesmerk en is in 2017 opgericht door Nick Vervoort. Voorheen heette het label Nick. Het merk Nukus heeft alles in het assortiment om je kledingkast te vullen zoals broeken, tops en jasjes. De passie van Nick Vervoort is om mensen te inspireren, te verbinden, samen te werken en een andere kijk te geven op ondernemen. Je vindt Nukus op onze damesafdeling.

Tijdloze items

De collectie van Nukus staat bekend om zijn tijdloze, stijlvolle items die gemaakt zijn van luxe stoffen. Alle kledingstukken worden geproduceerd uit natuurlijke, zachte materialen van goede kwaliteit. De kleding is voornamelijk verkrijgbaar in zachte tinten, maar ook printjes zie je bij Nukus. De items zijn goed met elkaar te combineren en zorgen voor een goede basis in je kledingkast.

Missie

De missie van Nukus is om kwalitatieve mode te ontwerpen en dit te combineren met respect voor mensen en de wereld. Hierbij worden hoge kwaliteitseisen gesteld aan het materiaal en de productieprocessen. De ontwerper vindt goede arbeidsomstandigheden en duurzame materialen belangrijk. Alle fabrikanten waarmee Nukus samenwerkt beschikken over certificaten zoals de BSCI en GOTS.

Personal shopper

Ben je opzoek naar een leuke outfit? En vind je het moeilijk om zelf in onze winkel een leuke outfit te vinden? Wat je reden ook is, bij Koopman Mode kun je eenvoudig een afspraak maken voor persoonlijk stijladvies. Je kunt bij Koopman Mode een personal shopper boeken van maandag tot en met donderdag. Tijdens het personal shoppen is de volle aandacht gericht op jou. Onze stijlexperts weten precies wat de laatste ontwikkelingen zijn op het modegebied. Samen met de stijlexpert ga je kijken voor welke gelegenheid je opzoek bent en wat jouw smaak is. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.