• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Olymp overhemden zijn verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
Olymp overhemden  

Olymp is een mannenmerk dat staat voor draagcomfort en verzorging. In het assortiment vind je overhemden voor ieder figuur. Zo vind je in het assortiment signature, 24/seven en luxor overhemden. Sommige overhemden van Olymp zijn strijkvrij. Je kunt je overhemd na het wassen op een kapstok laten drogen en in je kast hangen zonder dat je eerst je overhemd moet strijken. Olymp overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je vindt Olymp overhemden op de herenafdeling van Koopman Mode.  

Geschiedenis van Olymp 

Het Duitse merk Olymp is een familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1951 opgericht door Eugen Bezner. Zijn zoon heeft het bedrijf overgenomen en maakte van militaire materialen kleding. Door de hoge kwaliteit werd Olymp al snel bekend. Olymp overhemden zijn tegenwoordig in meer dan 40 landen te verkrijgen. 

Olymp overhemden en duurzaamheid 

Olymp is lid van de organisatie BSCI, oftewel Business Social Compliance Initiative. BSCI is een initiatief van bedrijven die zich inzetten voor betere arbeidsomstandigheden. Denk hierbij aan afschaffing van kinderarbeid, het recht op het vormen van een vakbond en veilige werkomstandigheden.

Olymp bij Koopman Mode 

Olymp is te vinden op de mannenafdeling van Koopman Mode, kom jij snel een kijkje nemen om wellicht een nieuw overhemd van Olymp te scoren?