Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Only

ONLY
 


Only

De kleding van Only kunnen elk moment gedragen worden, of dit voor een feestje is of voor een schooldag. Het merk maakt een uitgebreide collectie aan verschillende soorten kleding voor prijsbewuste vrouwen. In 1995 werd het merk Only opgericht in Denemarken en de eerste winkel opende de deuren in 1997. In 2000 heeft het bedrijf zich aangesloten bij de Bestseller Company en is hierdoor nog meer gegroeid. Er zijn 300 Only winkels in Europa en het Midden-Oosten en het merk wordt in meer dan 6.500 winkel aangeboden.

Doelstelling van Only

De doelstelling van Only is om leuke en draagbare mode voor iedereen te maken. De collectie van Only richt zich op drie types meiden namelijk: de stoere, de uitgaangerichte en de fancy meid. Elk type heeft zijn eigen gaderobe en toch kun je deze drie gaderobes goed samenvoegen.

Goede basics

De items van Only zijn goede basics voor iedere dag. Het merk maakt voornamelijk kleding geïnspireerd op klassieke design, maar met een moderne touch. Naast de basics items heeft Only ook items waarmee jij een statement maakt zoals jumpsuits en jurken. Je kan veel kledingstukken krijgen in effen kleuren, maar ook printjes zie je. Daarnaast zijn er minder opvallende items en opvallende items zoals artikelen met een openvallende hals of ruches.

Trendafdeling

Je vindt het merk Only op onze trendafdeling op de damesafdeling. Hier vind je ook merken zoals JoshV, Nikkie, Loavies en Lofty Manner. Op de afdeling zijn ook accessoires verkrijgbaar zoals kettingen, oorbellen, riemen en tasjes. Ook hebben wij een schoenenafdeling, waardoor je je nieuwe outfit direct kunt afmaken met een nieuwe set schoenen zoals sneakers, laarsjes of pumps.