• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Only dameskleding vind je bij Koopman Mode in Tilligte

(0)
Only bij Koopman Mode 

De kleding van Only kunnen elk moment gedragen worden, of dit voor een feestje is of voor een schooldag. Het merk maakt een uitgebreide collectie aan verschillende soorten kleding voor prijsbewuste vrouwen. In 1995 werd het merk Only opgericht in Denemarken en de eerste winkel opende de deuren in 1997. In 2000 heeft het bedrijf zich aangesloten bij de Bestseller Company en is hierdoor nog meer gegroeid. Er zijn 300 Only winkels in Europa en het Midden-Oosten en het merk wordt in meer dan 6.500 winkel aangeboden. Koopman Mode is één van de Only verkooppunten. 

Doelstelling van Only 

De doelstelling van Only is om leuke en draagbare mode voor iedereen te maken. De collectie van Only richt zich op drie types meiden namelijk: de stoere, de uitgaangerichte en de fancy meid. Elk type heeft zijn eigen gaderobe en toch kun je deze drie gaderobes goed samenvoegen. De kleding van Only is voor iedereen draagbaar en leuk om te combineren met andere merken. Daarnaast is de prijs/kwaliteitsverhouding van Only erg goed. 

Goede basics van Only 

De items van Only zijn goede basics voor iedere dag. Het merk maakt voornamelijk kleding geïnspireerd op klassieke design, maar met een moderne touch. Naast de basics items heeft Only ook items waarmee jij een statement maakt zoals jumpsuits en jurken. Je kan veel kledingstukken krijgen in effen kleuren, maar ook printjes zie je. Daarnaast zijn er minder opvallende items en opvallende items zoals artikelen met een openvallende hals of ruches. Kom jij snel een keer langs om de Only damescollectie te bekijken?