Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

People of Shibuya vind je bij Koopman Mode

People of Shibuya

People of Shibuya is te vinden op onze herenafdeling. Dit merk heeft technische jassen met een Italiaanse stijl in het assortiment. De jassen van People of Shibuya zijn populair door het draagcomfort wat ze bieden.

Japanse minimalisme

Het merk People of Shibuya is vernoemd naar een hippe en trendy wijk in Tokio. De jassen zijn geïnspireerd op het Japanse minimalisme. People of Shibuya ontwerpt de jassen voor mannen die flexibel, duurzaam en klaar voor de dynamische reis van het dagelijkse leven zijn.

Technische jacks

Als je opzoek bent naar een jas waarbij tijdloze elegantie hand in hand staat met duurzaamheid en technische innovatie, dan is het merk People of Shibuya echt iets voor jou. People of Shibuya maakt voortdurend gebruik van technologisch onderzoek, waardoor de meest geavanceerde oplossingen toegepast kunnen worden voor de perfecte pasvorm.

Mode voor het hele gezin

Ben jij toe aan een nieuwe outfit? En je familieleden ook? Kom dan langs bij Koopman Mode want hier hebben wij mode voor het hele gezin. Voor de kinderen hebben wij een aparte afdeling met kleding, schoenen, jassen en accessoires. Op de kinderafdeling is ook een speelhoek en bioscoop zodat jij rustig kan winkelen terwijl de kinderen zich vermaken. Op de dames- en herenafdeling vind je alles om een complete outfit te maken zoals kleding, accessoires, schoenen en jassen.

Na het winkelen of tijdens het winkelen kun je terecht in ons fashioncafé. Hier krijg je het eerste kopje koffie of thee gratis. Wil je wat lekkers bij de koffie of thee? Dat kan ook, we hebben heerlijke appeltaart, plaatcake en nog meer. Wil je lunchen bij ons? Ook dat is mogelijk. In onze menukaart staan heerlijke broodjes, wraps en uitsmijters.