Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Pertini damesschoenen zijn verkrijgbaar bij Koopman Mode

Pertini damesschoenen 

Het merk Pertini maakt handgemaakte Spaanse kwaliteitsschoenen. De schoenen hebben hun eigen identiteit met als inspiratiebron de klassieke schoenen uit de jaren 40 en 50. Pertini maakt schoenen die echte eyecatchers zijn. Het merk is in 1080 opgericht in het Spaanse dorpje Almansa. Hier worden de schoenen nog steeds ontworpen en geproduceerd. De oprichters zijn enthousiaste schoenmakers, die de wereld wilden laten zien dat er in Spanje ook topschoenen gemaakt kunnen worden. De schoenen van Pertini vind je op onze schoenenafdeling. 

Handgemaakte schoenen van Pertini 

De schoenen van Pertini zijn handgemaakt, waardoor elke schoen ook uniek is. De schoenen van Pertini zijn klassiek met moderne elementen. De schoenen hebben een opvallende uitstraling, maar zijn ook gemaakt van uitstekende kwaliteit. De collectie damesschoenen bestaan onder andere uit veterschoenen, sneakers, laarsjes en nog veel meer. Het merk combineert materialen zoals suède, leer en lak.

Pertini is onderscheidend

Als je onderscheidend wilt zijn, dan zijn de schoenen van Pertini echt iets voor jou. Pertini maakt gebruik van unieke kleuren en kleurcombinaties, waardoor er unieke en gewaagde modellen ontstaan. Pertini staat bekend om de perfecte pasvorm. Dit komt omdat het merk gebruik maakt van zachte materialen, de juiste leesten en goede zolen. Kom jij binnenkort langs om de Pertini damesschoenen te bekijken?