• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Petrol Industries is verkrijgbaar bij Koopman Mode in Tilligte

(0)
Petrol Industries bij Koopman Mode 

Je vindt Petrol op onze mannenafdeling. Het merk is vooral bekend geworden door de broeken. Petrol is in 1973 begonnen met stoere kleding maken voor mannen. Het merk laat zich inspireren door de werkende man. Je vindt naast de jeans ook shirts, truien en vesten van Petrol Industries. Koopman Mode is één van de Petrol Industries verkooppunten. 

Denims van Petrol Industries

Bij Petrol vind je zeker een geschikte jeans. Dit merk heeft verschillende soorten zoals slim fit, regular, carrot fit, een used of ripped broek. Je vindt het allemaal bij Petrol. De kleding is gebaseerd op ruwe werkkleding met een Amerikaanse authentieke uitstraling. Door de jarenlange ervaring weet dit merk precies hoe ze kwalitatief hoogwaardige spijkerbroeken moeten maken. Naast broeken heeft Petrol Industries ook een ruime keuze uit comfy fashion zoals polo’s, t-shirts, sweaters en truien. De kleding is afwisselend. De één is echt een basic item en het andere is voorzien van opvallende kleuren en/of prints.

Petrol Industries op de herenafdeling

Het merk Petrol vind je op de herenafdeling, maar hier vind je ook merken zoals Superdry, PME Legend, Tommy Hilfiger, Dstrezzed en nog veel meer. Ook kun je hier terecht voor kostuums. Naast kleding vind je op de herenafdeling ook accessoires zoals riemen, stropdassen, sokken en nog veel meer. Wil je je outfit direct compleet maken? Kom dan langs op de herenafdeling want hier hebben wij ook een schoenenafdeling.