• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Piedi Nudi schoenen koop je bij Koopman Mode in Tilligte

(0)
Piedi Nudi schoenen bij Koopman Mode 

De collectie van Piedi Nudi vind je op onze dames schoenenafdeling. Dit jonge merk is in 2011 opgericht en is nu al één van de favoriete comfortschoenenmerken onder de jongere doelgroep. Marc Teunissen ontwerpt de schoenen voor Piedi Nudi en heeft een uitstekend oog voor detail. Vanaf het begin bij het ontwerpen staan kwaliteit en de beste materialen centraal. Je vindt de Piedi Nudi nieuwe collectie bij Koopman Mode!

Piedi Nudi met uitneembaar voetbed 

Het merk Piede Nudi staat voornamelijk bekend om zijn sneakers, maar heeft ook laarsjes in het assortiment. De schoenen van Piedi Nudi zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Alle schoenen van dit merk hebben een uitneembaar voetbed en zijn volledig van leer gemaakt. Hierdoor zijn de schoenen ademend en duurzaam. De schoenen zijn gemaakt van mooie bewerkte Italiaanse leersoorten. Het uitgangspunt van Piedi Nudi is dat schoenen er niet alleen fantastisch uit moeten zien, maar ook lekker moeten zitten. Naast het uitneembare voetbed hebben de schoenen van Piedi Nudi ook een schok dempende loopzool. 

H-fit bij Piedi Nudi 

De collectie van Piedi Nudi heeft een eigen herkenbare stijl. Het merk kenmerkt zich door de combinatie van modieus design en comfort. Heb je brede voeten? Ook dan heeft het merk Piedi Nudi schoenen voor jou. Een deel van de schoenen heeft de H-fit. Deze schoenen hebben een comfortabele leest die iets breder is. Kom eens langs op de schoenenafdeling om de Piedi Nudi nieuwe collectie te bekijken.