Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Pierre Cardin broeken koop je bij Koopman Mode

Pierre Cardin bij Koopman Mode

De broeken van Pierre Cardin zijn al jaren een begrip in de modewereld. Het merk is ontworpen door Pierre Cardin furore en hij maakte op 14jarige leeftijd al voor het eerst kennis met het modevak. In 1949 startte hij Pierre Cardin op. In 1960 werd de eerste collectie aan herenkleding van Pierre Cardin gepresenteerd. Koopman Mode is één van de Pierre Cardin verkooppunten. 

Eigentijdse broeken van Pierre Cardin

De artikelen hebben eigentijdse stoffen, luxe designs en hippe details. Ze hebben een moderne en comfortabele fit. Stijl en klasse stralen de broeken van Pierre Cardin uit. De broeken van Pierre Cardin worden onderverdeeld in drie verschillende pasvormen:

- Pierre Cardin Deauville: dit is een regular fit broek met rechte pijpen.
- Pierre Cardin Lyon: dit is een broek met een smallere pasvorm en smaller uitlopende broekspijpen.
- Pierre Cardin Dijon: dit is een broek met een ruimere pasvorm, een hogere taille en ruimere broekspijpen.

Pierre Cardin op de herenafdeling 

Het merk Pierre Cardin vind je op de herenafdeling. Hier vind je naast dit merk nog meerdere merken zoals: Fynch Hatton, State of Art of PME Legend. Bij Koopman Mode vind je op de herenafdeling kleding, schoenen en accessoires. Maak je eigentijdse broek van Pierre Cardin bijvoorbeeld af met een mooie blouse of een sweater. Direct naast de herenafdeling, zit de schoenenafdeling zodat je direct kan kijken welke schoenen het mooiste bij je outfit staan. Ben je opzoek naar een speciaal item? Neem dan contact met ons op of vraag één van onze medewerkers.