• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

PME Legend is verkrijgbaar bij Koopman Mode in Tilligte

(0)


 
 
PME Legend bij Koopman Mode 

PME Legend staat bekend als een stoer mannenmerk en was voorheen bekend als Pall Mall. PME Legend is bij ons verkrijgbaar in de winkel op de herenafdeling. Met dit merk kun jij direct je outfit compleet maken want naast kleding, kun je ook jassen en schoenen van PME Legend kopen. De PME Legend jeans zijn altijd verkrijgbaar in ons assortiment.  Koopman Mode is één van de PME Legend verkooppunten. 

Geschiedenis PME Legend 

PME legend is al 25 jaar een merk waar stoere mannen hun hart kunnen ophalen. Geïnspireerd op cargopiloten en vliegmachines is de collectie duurzaam, robuust en functioneel. Vakmanschap staat altijd centraal bij de collecties van PME legend. Daarom is PME Legend een van de populairste merken voor de hedendaagse man. Het merk laat zich inspireren door de avontuurlijke piloten die de eerste vliegtuigen bestuurden. Zij hadden stevige broeken nodig die bestand waren tegen temperatuurverschillen en waarin ze goed de vliegmachines konden repareren als dat nodig was. Tegenwoordig zijn de broeken nog steeds stoer, duurzaam en robuust.

Kenmerken van PME Legend 

VStijlvol, stoer en kwaliteit. PME legend maakt collecties die uitermate geschikt zijn voor de man van nu. De materialen zijn duurzaam en sterk. De collecties zijn geschikt om te dragen naar werk, maar ook uitermate geschikt voor een casual look. De collecties bestaan uit jassen, jacks, T-Shirts, polo's overhemden, vesten, truien en sweaters. Kortom alles wat een echte man nodig heeft. Wat vooral een musthave is zijn de jeans en denim van PME legend. PME legend maakt gebruik van jeans in denim in verschillende kleuren, bewerkingen en wassingen, zoals bij de Aviator Jeans en de PME Bare Metal jeans. 

PME Legend schoenen 

Het merk PME Legend heeft naast kleding ook stoere sneakers in het assortiment. De schoenen zijn stoer, maar ook sterk en comfortabel. Met deze schoenen van PME Legend aan je schoenen, zit je met je hoofd in de wolken! Kom jij snel langs om de PME Legend collectie bij Koopman Mode te bekijken?