Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

PME Legend

PME Legend
PME Legend bij Koopman Mode

PME Legend is bij ons verkrijgbaar in de winkel.  

contact winkel
 
Over PME Legend

PME legend is al 25 jaar een merk waar stoere mannen hun hart kunnen ophalen. Geïnspireerd op cargopiloten en vliegmachines is de collectie duurzaam, robuust en functioneel. Vakmanschap staat altijd centraal bij de collecties van PME legend. Daarom is PME Legend een van de populaiste merken voor de hedendaagse man. 

 
Kenmerken van PME LEGEND

Stijlvol, stoer en kwaliteit. PME legend maakt collecties die uitermate geschikt zijn voor de man van nu. De materialen zijn duurzaam en sterk. De collecties zijn geschikt om te dragen naar werk, maar ook uitermate geschikt voor een casual look. De collecties bestaan uit jassen, jacks, T-Shirts, polo's overhemden, vesten, truien en sweaters. Kortom alles wat een echte man nodig heeft. Wat vooral een musthave is zijn de jeans en denim van PME legend. PME legend maakt gebruik van jeans in denim in verschillende kleuren, bewerkingen en wassingen, zoals bij de Aviator Jeans en de PME Bare Metal jeans. 

 
PME Legend bij Koopman Mode 

De collectie van PME legend is te vinden op onze herenafdeling. 

Koopman Mode in Tilligte is de one-stop modezaak in Twente. Met 3200 m2 en meer dan 200 merken is de keuze enorm met fashion voor het hele gezin. Ook ben je van harte welkom in ons Fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee. Lees hier alles over de winkel.

Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.