• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Pom Amsterdam te koop bij Koopman Mode in Tilligte

(0)
 
 
Pom Amsterdam bij Koopman Mode 

Pom Amsterdam is in 2011 opgericht door de zussen Liesbeth en Violet Lotgering. De zussen ontwerpen kwalitatief hoogwaardige sjaals en kleding. De collecties bestaan uit vrolijke kleuren en uitgesproken prints. Het bedrijf heeft meer dan 800 verkooppunten wereldwijd en het merk is uitgegroeid tot een groot succes. De zussen ontwerpen alle prints en fashion items zelf. De prints van kleding en sjaals vertellen een verhaal en zijn handgeschilderd door Violet. Pom Amsterdam staat voor Piece of Mine want elk item maakt je outfit compleet en geeft een unieke twist. Alle sjaals van Pom Amsterdam zijn in een fraaie driehoeksvorm uitgevoerd. Hierdoor zijn de sjaals op meerdere manieren te dragen. De gekleurde sjaals zijn afgewerkt met een elegante bies of met pompoms. Je vindt Pom Amsterdam kleding bij Koopman Mode. 

Pom Amsterdam en duurzaamheid 

De zussen vinden duurzaamheid en eerlijk ondernemerschap belangrijk. Ze werken met aandacht voor mensen, dieren en natuur. Pom Amsterdam werkt met leveranciers die gecertificeerd zijn en aan hun standaarden voldoen in sociale arbeidsomstandigheden. De zussen betalen een eerlijke prijs en bezoeken de bedrijven regelmatig om de kwaliteit van de werkzaamheden te controleren. Het merk werkt voornamelijk met natuurlijk stoffen, die fijn zijn voor het milieu en jouw huis.

Pom Amsterdam en Katja 

In 2019 is Pom Amsterdam een samenwerking begonnen met Katje Schuurman. Samen met Katja heeft Pom Amsterdam een sprankelende collectie gemaakt. Katja Schuurman verzamelt souvenirs voor geluk uit de hele wereld. Elk souvenir bevat een herinnering of verhaal. Deze herinnering of verhaal komen tot leven door de prachtige handgeschilderde prints op de kleding en op de sjaals. In 2006 heeft Katja Return to Sender opgericht om de werkgelegenheid in ontwikkelingslanden te stimuleren. Return to Sender ontwikkelt een grote verscheidenheid aan handgemaakte lifestyle producten, geïnspireerd op de lokale technieken en materialen uit een land. Een deel van de opbrengst Pom by Katja gaat naar Return to Sender.