• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

R2 overhemden koop je bij Koopman Mode

(0)
R2 overhemden 

R2 is een Nederlands overhemden merk dat in 2008 is opgericht door Roel Hamilton en Willem Bakker. De overhemden van R2 zijn verreweg van saai. Elke man is uniek, dus ook elk overhemd van R2 is uniek. De grondleggers van het merk laten zich inspireren door de modetrends in Italië. Kernwoorden van R2 zijn hoge kwaliteit, oog voor detail en vakmanschap. De hoogwaardige katoenkwaliteit en de perfecte pasvorm zorgen ervoor dat de overhemden zeer geliefd zijn. Voor het maken van de overhemden wordt er gebruik gemaakt van Italiaanse stoffen. 

Kleurrijke overhemden van R2

De overhemden van R2 staan bekend om kleur, detail, originaliteit, innovatie en creativiteit. Dit zie je direct terug in de overhemden want ze zijn kleurrijk, met een bijzonder detail die elk overhemd anders maken. Door het vakmanschap waarmee ieder overhemd gemaakt wordt, is een saai overhemd er absoluut niet bij. De details zitten hem in de knoopjes, de boord, of juist de gekozen stof. Het merk R2 heeft effen kleurige overhemden in het assortiment, maar ook overhemden met een print.

 
R2 overhemden met slanke pasvorm 

De overhemden van R2 hebben een modern fit. Dit betekent dat de overhemden een licht getailleerde pasvorm hebben. Doordat de overhemden van R2 een slanke pasvorm hebben, vallen ze ook in de smaak voor de jongere man.