• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Rabe dameskleding is te koop Bij Koopman Mode in Tilligte

(0)
Rabe mode bij Koopman Mode 

Rabe is een Duits modemerk dat is in 1920 opgericht door Albert Rabe in St. Egidien in Sachsen. Naast Duitsland wist dit modemerk al snel de rest van Europa te veroveren. Het merk richt zich op truien, gebreide vesten, cardigans en jasjes, maar ook elegante shirts en blouses vind je in het assortiment. Koopman Mode is één van de Rabe verkooppunten. Rabe mode vind je op de damesafdeling. 

Rabe voor de moderne vrouw 

Het merk Rabe richt zich op de moderne, elegante vrouw ie er volgens de laatste trend bij wil lopen. Rabe staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en goede pasvorm. Vernieuwende stoffen en processen zorgen ervoor dat de breimode van Rabe steeds verbeterd wordt. De kledingstukken hebben altijd een unieke twist of een bijzonder detail. De kleding van Rabe is verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

Rabe dameskleding comfortabel en elegant 

De kleding van Rabe is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Rabe heeft de ideale combinatie van comfort en elegantie. Hierdoor kun je een tijdloze, maar ook moderne look samenstellen. Met de kleding van Rabe kun je voor elke gelegenheid een passende outfit samenstellen. De dameskleding van Rabe wordt geleverd in kleurthema's, waardoor je de kledingstukken eenvoudig kunt combineren met elkaar.