Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Rabe Bij Koopman Mode

Rabe

Rabe is een Duits modemerk dat is in 1920 opgericht door Albert Rabe in St. Egidien in Sachsen. Naast Duitsland wist dit modemerk al snel de rest van Europa te veroveren. Het merk richt zich op truien, gebreide vesten, cardigans en jasjes, maar ook elegante shirts en blouses vind je in het assortiment.

Moderne vrouw

Het merk richt zich op de moderne, elegante vrouw ie er volgens de laatste trend bij wil lopen. Rabe staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en goede pasvorm. Vernieuwende stoffen en processen zorgen ervoor dat de breimode van Rabe steeds verbeterd wordt. De kledingstukken hebben altijd een unieke twist of een bijzonder detail. De kleding van Rabe is verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

Comfort en elegantie

De kleding van Rabe is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Rabe heeft de ideale combinatie van comfort en elegantie. Hierdoor kun je een tijdloze, maar ook moderne look samenstellen. Met de kleding van Rabe kun je voor elke gelegenheid een passende outfit samenstellen.

Damesmode

Bij Koopman Mode kun je terecht voor kleding voor het hele gezin. Op de damesafdeling vind je het merk Rabe. Naast Rabe hebben wij meer dan 200 merken voor kinderen, heren en dames. Op de damesafdeling vind je ook merken zoals Gerry Weber, Roberto Sarto en Gardeur. Wil je hulp tijdens het vinden van een juiste outfit? Je kunt bij Koopman Mode kiezen voor een personal shopper. Een medewerker heeft tijdens de afgesproken tijd alle aandacht voor jou en helpt je met het vinden van een geschikte outfit. Je kunt de personal shopper boeken van maandag tot en met donderdag. Voor het boeken van een personal shopper kun je contact met ons opnemen.