Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Replay

Replay 


Het Italiaanse kledingmerk Replay is in 1978 opgericht. De naam is tijdens het WK in Argentinië bedacht door oprichter Claudio Buziol. Hij zag op het scherm Re-play staan en vond dit goed passen bij zijn kledingstijl. Je vindt de collectie van Replay op onze dames- en herenafdeling.

Replay look

Bij Replay vinden ze comfort erg belangrijk. Kleding moet stoer en uitdagend zijn, maar daarnaast ook comfortabel zitten. Bij Replay geloven de designers dat een goede jeans of een stoer jasje al voldoende is om een outfit naar een hoger niveau te tillen. Naast deze items heb je alleen maar de basics nodig zoals een leuk shirt.

Jeans

Al sinds de oprichting van Replay zijn de jeans erg populair. Dit komt voornamelijk door de kwaliteit die de broeken hebben. De jeans zitten comfortabel, zijn gemaakt van het beste katoen en hebben een mooie uitstraling. Replay jeans zijn herkenbaar door het gebruik van zachte, rijke stoffen en uitgewerkte details. Je vindt in het assortiment meerdere modellen zoals slim fit en skinny fit. Zo zit er altijd een passende jeans voor jou bij.

Personal shopper

Wil je graag hulp en dat alle aandacht op jou gericht is? Bij Koopman Mode kun je kiezen voor een personal shopper. Je kunt kiezen voor een personal shopper op maandag tot en met donderdag. Onze stijlexperts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op modegebied en weten precies hoe ze de pluspunten kunnen benadrukken. Samen met jou kijken de stijlexperts naar wat jouw stijl is en zo zoeken ze met jou naar een passende outfit. Je kunt een personal shopper bij Koopman Mode boeken door contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen kijken naar een geschikte datum en tijdstip.