Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Reset 
Reset jassen online kopen bij Koopman Mode

Reset damesjassen en herenjassen kun je kopen op de jassenafdeling of op de herenafdeling. Het merk Reset is in 1957 in Amsterdam opgericht. Dit merk is gericht op outdoor kleding en biedt voor iedere outdoor gelegenheid de perfecte jas. Keeping you warm when it’s windy, dry when it’s wet, comfortabele when it’s cold and stylish all the time is het motto van Reset.

Over Reset jassen

De herenjassen en damesjassen van Reset zijn gemaakt voor de actieve man en vrouw die volop in het leven staat. Dit nederlandse merk combineert design met comfort met luxe en zijn daardoor draagbaar in verschillende seizoenen en weersomstandigheden. 

Kenmerken van Reset jassen

De reset damesjassen en herenjassen zijn draagbaar maar altijd ontworpen volgens de laatste trends. De jassen hebben een luxe afwerking door middel van details, kleuren en materialen. Daarnaast is en een grote verscheidenheid van verschillende kleuren zoals donkerblauwe jassen, rode jassen en grijze jassen. Reset heeft ook verschillende modellen zoals gewatteerde jassen voor de winter en jacks tegen de regen. Met de herenjassen en damesjassen van Reset ben je verzekerd van een stylish, droge en warme dag.

Reset jassen bij Koopman Mode

Reset damesjassen en herenjassen kun je in de winkel kopen op de jassenafdeling of op de herenafdeling
Koopman Mode in Tilligte is de one-stop modezaak in Twente. Met 3200 m2 en meer dan 200 merken is de keuze enorm met fashion voor het hele gezin. Ook ben je van harte welkom in ons Fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee. Lees hier alles over de winkel. Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief