Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Rino & Pelle koop je bij Koopman Mode

Rino & Pelle

Het merk Rino & Pelle is in 1987 opgericht door Rinus de Joode in een garagebox. De jasjes van Rino & Pelle werden een hype en binnen vijf jaar zijn ze uitgegroeid tot een internationale organisatie. Het merk maakt blazers/jassen en wordt tegenwoordig verkocht in meer dan 1000 winkels wereldwijd. Je vindt het merk Rino & Pelle op onze damesafdeling.

Tijdloze klassiekers

Rino & Pelle creëert tijdloze klassiekers. Ze halen hun inspiratie uit oude stadscentra. De jassen/blazers worden voornamelijk gemaakt van leer en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast kun je de jassen/blazers ook krijgen in printjes.

Kernwaarden

Betaalbaarheid en kwaliteit zijn twee kernwaarden van het merk Rino & Pelle. De jassen/blazers worden gemaakt van krachtig leer. Het merk heeft oog voor detail en komt elk seizoen met een vernieuwde, trendy collectie.

Eenvoudig te combineren

De jasjes van het met Rino & Pelle zijn eenvoudig te combineren door de neutrale kleuren. Je kunt de jasjes dragen op een jeans, maar ook op een jurk of rok. Door de kleuren van de jasjes kun je ze met bijna elk merk combineren.

Personal shopper

Vind je het moeilijk om zelf een combinatie te maken? Maak dan gebruik van een personal shopper. Je kunt een personal shopper boeken van maandag tot en met donderdag. Tijdens het personal shoppen heeft onze stijlexpert alle aandacht voor jou. Onze stijlexperts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Samen met de expert kijk je naar wat jouw smaak is en stijl. Met meer dan 200 merken, is er altijd wel iets dat je leuk vindt. Wil je gebruik maken van een personal shopper? Neem dan contact met ons op.