Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Roberto Sarto

Roberto Sarto

Roberto Sarto is een echt Nederlands damesmerk dat verkocht wordt in Nederland, Duitsland en België. Het merk is in 1947 opgericht en is onderdeel van Sarto Fashion. Oorspronkelijk werd Roberto Sarto geproduceerd in Italië, maar tegenwoordig wordt het merk in meerdere landen geproduceerd. Je vindt Roberto Sarto op onze damesafdeling.

Comfortabele en stijlvolle damesmode

Roberto Sarto heeft een mix van kwaliteit, prijs, pasvorm en actualiteit. Ze vinden het belangrijk dat de collecties comfortabel en stijlvol zijn. De kleding wordt altijd gemaakt van hoogwaardige materialen die met de hoogste zorg gekozen worden. Roberto Sarto is er voor de vrouw die goed verzorgd en eigentijds gekleed wil gaan.

Eenvoudig combineren

Heb je binnenkort een feestje of heb je een dagje thuis? De kleding van Roberto Sarto kun je bij iedere gelegenheid dragen. Door de bijpassende kleuren en dessins elk seizoen is de kleding goed onderling te combineren, maar kun je de kleding ook goed samen combineren. Het merk heeft de allermooiste outfits voor vrouwen die er sportief, verzorgd en eigentijds uit willen zien.

Damesafdeling

Je vindt Roberto Sarto op de damesafdeling bij Koopman Mode. Naast Roberto Sarto heeft de klassieke damesafdeling ook merken zoals Rabe, Sommermann, Gerry Weber en Gardeur. Ben je opzoek naar een specifiek item? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken of we het artikel in ons assortiment hebben en/of nog krijgen.

Personal shopper

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid of wil je gewoon je kledingkast verfrissen? Bij Koopman Mode kun je kiezen voor een personal shopper. Dit is een medewerker die op de afgesproken tijd en datum voor jou klaar staat en alle aandacht voor jou heeft. Samen met jou bekijkt de medewerker naar jouw stijl en helpt je bij het vinden van de perfecte outfit. Je kunt een personal shopper boeken door contact met ons op te nemen.