• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Roy Robson kleding bij Koopman Mode in Tilligte

(0)
Roy Robson bij Koopman Mode 

Roy Robson staat bekend om zijn klassieke pakken met hoge kwaliteit en authentieke stijl. De pakken zijn geschikt voor elke zakelijke of bijzondere gelegenheid. Roy Robson is een kostuummaker met een lange historie. Het merk is namelijk in 1922 opgericht in Berlijn. Het is echt een familiebedrijf. Binnen het bedrijf staan de kernwaarden als traditie en creativiteit hoog in het vaandel en dat zie je terug in de kostuums. Roy Robson vind je op de herenafdeling. 

Mix en match met Rot Robson 

Bij Roy Robson vind je een reguliere collectie aan pakken, maar ook een brede collectie aan mix en match pakken. Dit betekent dat je een colbert en een bijpassende pantalon los van elkaar kunt aanschaffen.  Het voordeel hiervan is dat je een ander model pantalon kan kiezen, maar ook dat je een andere maat kan kiezen. De collecties van Roy Robson zijn verkrijgbaar in drie pasvormen namelijk regular-, shape-, en slim fit.

Authentieke uitstraling met Roy Robson 

De kleding van Roy Robson is te herkennen aan een duidelijke structuur, patroon die daarbij passen en een klassieke architectuur. De pakken van Roy Robson zijn verkrijgbaar in verschillende categorieën zoals casual, premium en business, hierdoor kun je bij elke gelegenheid goed voor de dag komen. Bij Roy Robson vinden ze het belangrijk dat de pakken gemaakt worden van hoge kwaliteit, dit is één van de eisen van het label.

Herenschoenen bij Koopman Mode 

Bij Koopman Mode hebben we op de herenafdeling een schoenenafdeling voor de heren. Hier vind je prachtige schoenen zoals sneakers en nette schoenen. Enkele merken die je kunt vinden op onze schoenenafdeling zijn Blackstone, Melik en H32. Zo kun jij direct kijken welke schoenen mooi staan bij jouw nieuwe kostuum. Zit je maat er niet meer bij? Vraag dan een medewerker zodat we kunnen kijken of we je maat nog op voorraad hebben of dat we hem kunnen bestellen.