• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Scotch Soda bij Koopman Mode in Tilligte

(0)
 
 
Scotch Soda bij Koopman Mode 

Scotch & Soda is te koop bij Koopman Mode in de winkel. Bezoek de shop-in-shop van Scotch & Soda op de heren- en damesafdeling voor een groot aanbod uit de laatste collectie van Scotch & Soda. Het trendy merk Scotch & Soda bestaat al sinds 1985, maar het merk is opnieuw leven ingeblazen door drie nieuwe eigenaren in 2000. In 2016 deed het merk mee aan de New York Fashion Wek en kreeg het merk meer bekendheid.

Kenmerken van Scotch Soda 

Bij Scotch & Soda staat het kledingstuk centraal. Er wordt veel aandacht besteed aan materiaal en afwerking. Van de binnen- en buitenkant heeft Scotch & Soda unieke en kwalitatieve producten. Scotch & Soda is klassiek en elegant, maat door het gebruik van kleuren, prints en invloeden vanuit de hele wereld is het vooral trendy en jong.

Scotch Soda en duurzaamheid 

Het merk geeft aan dat ze duurzaamheid belangrijk vinden. Ze selecteren stoffen aan de hand van kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Bij Scotch & Soda is katoen een belangrijke grondstof en daarom maakt het bedrijf gebruik van biologische katoen. Het doel is om 50% duurzaam geproduceerd katoen te gebruiken in 2022. 

Ook vindt het bedrijf het belangrijk om hun impact op de natuur te verkleinen. Ze hebben diverse energie-efficiënte maatregelen doorgevoerd in de fabrieken, winkels en (hoofd)kantoren, zoals het gebruik van energiezuinige machines. En daarnaast heeft het bedrijf aandacht voor het dierenwelzijn. Scotch & Soda kan zeggen dat ze een 100% bontvrij merk zijn.