• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Sioux heren en damesschoenen bij Koopman Mode

(0)
Sioux bij Koopman Mode 

Het Duitse merk Sioux is in 1954 opgericht door Peter en Karin Sapper. Het merk is ontstaan doordat ze het idee hadden om de mocassin naar Europa te halen. De mocassin zijn traditionele, gemakkelijk schoeisel van de indianen. De schoenen waren er om de voeten te beschermen, maar voelen aan alsof je blootsvoets loopt. Daarnaast zorgden de schoenen ervoor dat de indianen zich geruisloos voort konden bewegen. Het merk maakt gebruik van de crêpezool en richt zich op de Hallux valgus voeten.

Sioux op traditionele wijze gemaakt 

De schoenen van het merk Sioux worden op traditionele wijze gemaakt, waarbij er veel met de handen gemaakt wordt. Daarnaast kiezen de ontwerpers voor kwaliteitsmaterialen zoals de beste leersoorten.

Crêpezool van Sioux

Zoals in de vorige alinea besproken is, maakt het merk Sioux gebruik van de crêpezool. Dit natuurproduct wordt al vanaf de oprichting gebruikt door Sioux. De zolen worden gemaakt van 100% natuurlijke, hoogwaardige caoutchouc van de hoogste kwaliteitsklasse. De crêpezolen zorgen voor elasticiteit en zachtheid, maar daarnaast zorgen de zolen ook voor optimale bescherming.

Sioux schoenen voor hallux valgus voeten

Als je last hebt van Hallux valgus voeten, weet je dat het belangrijk is om goede schoenen te dragen. Daarom heeft Sioux de Meredith-serie in het assortiment opgenomen. Bij deze schoenen wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardig, extra zacht en flexibel geitenleer. De materialen zijn zo gebruikt dat de schoen mee kan rekken voor een optimale pasvorm. Ben je nieuwsgierig naar de schoenen van Sioux? Je vindt de schoenen van Sioux op de dames en herenafdeling.