Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Sisters Point is te koop bij Koopman Mode

Sisters point

Dit Deense merk is in 1994 opgericht door Allan Freivald. Zijn droom was het creëren van een nieuw en jong modemerk dat het anders zou doen dan het ontwerpen en produceren van twee jaarlijkse collecties. Het merk brengt niet jaarlijkse collectie uit, maar richt zich op de trends van het juiste moment. Dit merk heeft fashionfairs en showrooms in Noorwegen, Zweden, Duitsland, Finland en Nederland.

Opvallende items

Dit jonge merk maakt collecties die eruit springen en volgens de laatste trends zijn. Je ziet in de collecties opvallende items zoals broeken, jurken en nog veel meer die gemaakt zijn voor de fashionable, stoere vrouw. Sisters Point staat bekend om de betaalbare en trendy kleding. Sisters Point richt zich op drie kenmerken namelijk stijlvol, vrouwelijk en sportief. Ze proberen altijd de collecties speels te houden.

Personal shopper

Heb je binnenkort een feestje en weet je niet wat je aan moet trekken? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe set kleding? Bij Koopman Mode kun je gebruik maken van een personal shopper. Deze medewerker is op de hoogte van de laatste trends en weet precies hoe hij/zij jou moet stijlen. Je kunt kiezen voor een personal shopper van maandag tot en met donderdag. Wil je graag gebruik maken van een personal shopper? Neem dan contact met ons.

Mode voor het hele gezin

Bij Koopman Mode kun je terecht voor mode voor het hele gezin. Wij hebben een kinder-, dames- en herenafdeling. Daarnaast hebben wij ook een schoenenafdeling zodat jij je outfit direct compleet kan maken. Elke afdeling heeft ook zijn eigen accessoires zoals haarbandjes, sieraden en stropdassen. Ook met je hele gezin kun je gebruik maken van een personal shopper. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen zodat we samen naar een geschikte datum en tijd kunnen kijken.