• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Sofie Schnoor is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
Geschiedenis Sofie Schnoor 

Sinds 2020 is Sofie Schnoor verkrijgbaar op de damesafdeling bij Koopman Mode. Dit Deense merk heeft kleding en schoenen in het assortiment. De ontwerpster doet inspiratie op door over de wereld te reizen om opzoek te gaan naar dat ene detail dat haar kan inspireren. Koopman Mode is één van de Sofie Schnoor verkooppunten. 

Casual kleding van Sofie Schnoor 

De kleding van Sofie Schnoor is casual, bevat veel printjes en is vrouwelijk. De kleding moet niet alleen fashionable en stoer zijn, maar ook comfortabel zitten. Je ziet dat de kleding goed afgewerkt is met mooie details zoals ruches of kant. De ontwerpster vind het belangrijk dat er een breed assortiment is aan uitlopende kledingstukken. Je kunt het merk combineren met kledingstukken uit de collectie van Sofie Schnoor, maar ook met kledingstukken van andere merken.

Sofie Schnoor bij Koopman Mode 

Je vindt het merk Sofie Schnoor op onze damesafdeling. Naast dit merk vind je nog meer dan 200 merken. Wij hebben een dames-, heren- en kinderafdeling. Daarnaast hebben we voor de dames en heren een schoenenafdeling. Op de kinderafdeling kunnen de kinderen een film kijken in onze bioscoop of spelen in de speelhoek. Ben je uit gewinkeld? Kom dan naar ons fashioncafé. Hier ontvang je het eerste kopje koffie of thee gratis. Daarnaast kun je hier ook genieten van een heerlijke lunch. We hopen je snel te mogen begroeten bij Koopman Mode.