Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Someday

Someday 

Someday komt oorspronkelijk uit Duitsland en is opgericht in 2000. Het merk kijkt haalt hun inspiratie uit de Aziatische wereld, maar ook uit Europa. Someday maakt originele kleding voor de stijlvolle vrouwen. Someday is een lijn die onder het kledingmerk Opus valt.

Comfortabel

Wat is er heerlijker dan je mooi voelen in kleding die comfortabel zit? Someday vindt dat de kleding comfortabel, maar ook modieus moet zijn. Het assortiment van dit merk is uitgebreid en de kleding is eenvoudig te combineren. De kleding is verkrijgbaar in verschillende pasvormen, materialen en kleuren. In de collectie van Someday vind je truien, shirts, broeken en nog veel meer. Je kunt je hele outfit compleet maken bij Someday.

Trends

De designers van dit merk volgen de trend niet, maar zetten zelf de trend. De mensen bij Someday vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen binnen de modewereld. Aan de hand van de nieuwe ontwikkelingen, brengt Someday de collecties uit. De kleding van Someday is te omschrijven als eenvoudig en tijdloos, waardoor je de kleding lang kan dragen.

Damesafdeling

Bij Koopman Mode hebben wij meer dan 200 merken verdeeld over kinder-, dames- en herenkleding. Op de damesafdeling vind je ook zeker iets wat bij jou past. Tijdens het inkopen kijken we naar de wensen van de klant en de trends die er in het seizoen zijn. Bij ons vind je kleding die volgens de laatste trends zijn. Wil je kleding voor een speciale gelegenheid? Je kunt bij Koopman Mode een personal shopper boeken. Deze medewerker heeft alle aandacht voor jou en weet wat de laatste trends zijn. Samen met jou kijkt de medewerker naar wat jouw stijl is en wat je ongeveer zoekt. Wil je gebruik maken van een personal shopper, neem dan contact met ons op zodat we samen naar een geschikte datum en tijd kunnen kijken.