Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Sommermann

Sommermann

Dit Duitse kledingmerk Sommermann is in 1920 opgericht en is het ideale merk voor de klassieke vrouw. Vanaf de oprichting van dit merk werd de onafhankelijkheid van vrouwen steeds groter. Sommermann heeft een breed assortiment aan uiteenlopende kledingstijlen. De slogan van dit klassieke merk is: mode verandert. Stijl blijft. Daarom combineert dit merk hedendaagse trends met tijdloze draagbaarheid.

Unieke stijl

Met de kleding van Sommermann zorg jij ervoor dat je een unieke stijl laat zien. De kleding is kleurrijk, vrouwelijk en makkelijk te combineren. Een deel van de collectie hebben opvallende kleuren en prints waarmee je opvalt. Daarnaast heeft het merk ook een aantal basics in het assortiment. De kleding van Sommermann bestaat uit verschillende stijlen, namelijk klassiek, chic, sportief en casual.

Kwaliteit

Sommermann vindt het niet alleen belangrijk dat de vrouw veel keuze heeft, maar de kleding moet ook goed zitten. Daarom worden de kledingstukken van kwalitatieve materialen gemaakt. De pasvorm van de kleding zit goed en de stoffen bewegen makkelijk met je mee. De kleding van Sommermann blijven lang goed doordat de producten gemaakt zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Klassieke damesafdeling

Bij Koopman Mode hebben wij meer dan 200 merken aan dames-, heren- en kinderkleding. Ook kun je bij ons terecht voor schoenen op onze schoenenafdeling. Op de klassieke damesafdeling vind je merken zoals Gerry Weber, Frank Walder en Gardeur. De kleding van Sommermann kun je eenvoudig combineren met bijvoorbeeld een broek van Frank Walder. Vind je het moeilijk om zelf combinaties te maken? Onze medewerkers helpen je graag met het vinden van een geschikte outfit. Je kunt ook gebruik maken van een personal shopper. Dit is een medewerker die op jouw afgesproken tijd en datum alle aandacht voor jou heeft en samen met jou zoekt naar een outfit. Neem hiervoor contact met ons op.