Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

SPM koop je bij Koopman Mode

SPM

Het Nederlandse merk SPM maakt trendy damesschoenen voor elke gelegenheid. De collectie van SPM bestaat uit schoenen, slippers, sandalen en laarzen waar vrouwen van houden. Dit schoenenmerk is in 1994 opgericht en wordt inmiddels in meer dan 35 landen verkocht. Je vindt dit merk op onze schoenenafdeling.

Schoenen volgens de laatste trends

De schoenen van SPM worden volgens de laatste trends gemaakt. Je ziet ook aan de schoenen dat er gebruik wordt gemaakt van prachtige details zoals studs en gespen. De ontwerpers gebruiken de beste materialen en leersoorten om ervoor te zorgen dat de schoenen van goede kwaliteit zijn. Of je nu houdt van casual, sportief of chic, bij SPM vind je schoenen voor elke stijl.

Schoenenafdeling

Bij Koopman Mode hebben wij een schoenenafdeling voor dames en heren. Hier kun je terecht voor sneakers, laarzen, sandalen en nog meer. Enkele damesmerken die wij verkopen zijn Cycleur de Luxe, Nero Giardini en Piede Nudi. Op de schoenenafdeling van de heren vind je merken zoals Melik, H32, Blackstone en PME Legend Shoes. Staat jouw maat er niet tussen in de winkel? Vraag dan één van de medewerkers zodat we kunnen kijken of we de schoenen nog in het magazijn hebben of voor je kunnen nabestellen.

Personal shoppen bij Koopman Mode

Ben je toe aan een nieuwe outfit of heb je een speciale gelegenheid? Bij Koopman Mode kun je een personal shopper boeken. Je spreekt samen een datum en een tijdstip af. De medewerker is op de hoogte van de laatste trends en weet precies hoe hij/zij jouw pluspunten kan benadrukken. Samen met jou wordt er gekeken naar wat je precies zoekt en wat je stijl is. Natuurlijk kun je ook kiezen door welke medewerker of medewerkster je geholpen wilt worden. Wil je gebruik maken van een personal shopper? Neem dan contact met ons op.