Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

State of Art

State of Art


 
State of Art

Sinds 1987 is State of Art een casual heren merk voor de moderne man. State of Art gaat verder dan casual en modieuze herenkleding, het is een lifestyle. Het merk weet moeiteloos moderne trends te combineren met Italiaanse details en afwerking. In 1994 werd de eerste State of Art winkel geopend in Almelo. Geïnspireerd op het buitenleven en sportauto's creëert State of Art de modern classics voor de man van nu. Inmiddels is het merk Internationaal bekend en ook verkrijgbaar in Kopenhagen, Helsinki, Antwerpen, Oslo en Stockholm.

Kenmerken van State of Art

State of Art heeft een uitgebreide collectie voor heren. Bij state of Art kun je terecht voor truien, pullovers, overhemden, jassen, polo’s, sweaters en broeken. Het merk staat bekend voor de casual klassieke uitstraling, het unieke kleurgebruik en de welbekende ruiten print, zoals bij de ruiten overhemden en pullovers. De collecties van State of Art zijn altijd van kwaliteit met een casual modieuze uitstraling en hebben altijd de speciale State of Art touch. Het merk heeft een hoge kwaliteit, fijne pasvorm en vernieuwende designs. De collecties van State of Art zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, maar ook in verschillende maten.

Herenafdeling

Zoals eerder genoemd is State of Art te vinden op de herenafdeling van Koopman Mode. De herenafdeling is opgebouwd in drie afdeling namelijk trend, casual en kostuums. Je kunt bij Koopman Mode ook terecht als je een kostuum zoekt. Op de herenafdeling vind je merken zoals Vanguard, PME Legend en Tommy Hilfiger. Op de herenafdeling hebben we een aparte schoenenafdeling met sneakers, maar ook nette schoenen. Bij Koopman Mode hebben we alles om je outfit compleet te maken zoals broeken, shirts, jassen, schoenen en accessoires.