Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Studio Anneloes te koop bij Koopman Mode

 
 
 
 
 Studio Anneloes

De ontwerpster Anneloes van der Heijden ontwierp haar eerste collectie in 2006. Studio Anneloes wordt in meer dan 300 winkels in Nederland verkocht. Het merk staat vooral bekend om de travel kwaliteit en om haar designs. Het merk produceert kleding op een milieuvriendelijke manier. Studio Anneloes brengt steeds thema’s uit en zorgt voor basics items en items die met de trend meegaan. Zo heeft het merk de bekend Poppy blouse in het assortiment, maar gaan ze ook mee met de tijd zoals tijger en bloemenprints. De ontwerpster wordt blij van kleding dat goed past en voelt.

Ideaal voor vakantie

De meeste kleding in het assortiment van Studio Anneloes is gemaakt van travel kwaliteit. Deze stoffen zitten erg comfortabel en zijn elastisch. De kleding kun je goed mooi houden door het te wassen zonder wasverzachter. En nog een voordeel het kreukt niet. Ideaal om Studio Anneloes dus mee te nemen op vakantie. Je vouwt het makkelijk op in je koffer en op vakantie kun je het direct aan. Ook na het wassen kun je de kleding ophangen om te laten drogen en je hoeft ze niet te strijken.

Milieu

De ontwerpster van Studio Anneloes vindt duurzaamheid belangrijk en is daarom lid van het Nederlandse convenant voor duurzaamheid in de textielindustrie (SER). Ook de bekende travel stof wordt geproduceerd op een duurzaam manier.