Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Summum

Summum Woman online kopen bij Koopman Mode

Summum Woman is verkrijgbaar op de damesafdeling bij ons in de winkel. 

contact winkel
 
Over Summum Woman

Summum Woman is een damesmerk die als geen ander Amsterdamse nuchterheid en internationale allure weet te combineren. De collecties van Summum Woman zijn simpel,  clean, vrouwelijk, luxe en draagbaar. Opgestart door twee vriendinnen in 1998, weet dit Amsterdamse merk collecties te maken voor de vrouw van de wereld: De moderne vrouw die weet ze wil en haar eigen keuzes durft te maken. Summum Woman is niet alleen maar een modemerk voor vrouwen, maar is inmiddels een lifestyle voor vrouwen over de hele wereld. 

 
Kenmerken voor Summum Woman

De collecties van Summum Woman zijn simpel,  clean, vrouwelijk en draagbaar. De items zijn uitermate geschikt om onderling te combineren en geschikt voor verchillende gelegenheden. Wie zegt dat elegantie niet lekker kan zitten? De look en feel van Summum Woman is altijd vrouweijk en luxeus, maar de gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en comfortabel. Altijd met luxe afwerking, waardoor Summum  Woman ook perfect is voor een avondje uit of een feestje. De collecties van Summum Woman bestaan uit een grote verscheidenheid van verschillende items. Van o.a  tops, T-shirts, jurken, vesten, blouses, broeken en jumpsuits. 

 
Summum Woman online kopen bij Koopman Mode

Summum Woman kun je kopen bij ons op de damesafdeling bij ons in de winkel. 

Koopman Mode in Tilligte is de one-stop modezaak in Twente. Met 3200 m2 en meer dan 200 merken is de keuze enorm met fashion voor het hele gezin. Ook ben je van harte welkom in ons Fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee. Lees hier alles over de winkel.

Heb je overige vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.