• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Sun68 sneakers zijn te koop bij Koopman Mode

(0)
Sun68 bij Koopman Mode 

Ben je opzoek naar leuke schoenen? Kom dan langs op de herenafdeling. Hier hebben wij het mooie merk Sun68. Dit Italiaanse merk is in 2005 opgericht en richt zich op het ontwerpen van modieuze schoenen. Koopman Mode heeft van Sun68 sneakers in het assortiment in verschillende kleuren.

Sun68 sneakers op de schoenenafdeling

Op de herenafdeling hebben we een schoenenafdeling voor de heren. Hier vind je sneakers, veterschoenen en nog veel meer. Voor elke outfit hebben wij een passende schoen. Het merk Sun68 heeft sneakers in het assortiment in verschillende kleuren. Zo kun je altijd kiezen welke kleur jij het mooiste vind. De sneakers van Sun68 zijn allemaal voorzien van het logo op de zijkant van de schoenen. 

Koopman Mode heeft meer dan 200 merken 

Bij Koopman Mode hebben we meer dan 200 merken aan dames-, heren- en kinderkleding. Daarnaast heeft Koopman Mode ook een schoenenafdeling voor dames en heren. Doordat we een groot assortiment hebben, slaag jij altijd. Wil je graag hulp bij het vinden van een outfit voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid? Boek dan een personal shopper. Dit is een medewerker die samen met jou kijkt, naar wat jouw stijl is en waar je na opzoek bent. De medewerker is op de hoogte van de laatste trends en weet precies welke outfit goed bij jouw figuur staat. Je kunt een personal shopper boeken van maandag tot en met donderdag. Benieuwd naar een personal shopper of wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.