Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Superdry

Superdry
Superdry bij Koopman Mode

Superdry is verkrijgbaar in de winkel van Koopman Mode. Bezoek onze winkel om de nieuwste collectie van Superdry voor de heren te bekijken. Heb je een item gezien op Facebook of Instragram en wil je die in de winkel komen passen? Vraag van te voren altijd even of het betreffende item op voorraad is. 

contact winkel
 
Over Superdry

Superdry staat bekend om de typische vintage americana en Japanse graphics, die samenkomen in een Britse stijl. Superdry staat voor kwaliteit en unieke producten, waardoor Superdry ontzettend grote fanbase heeft opgebouwd. Vele internationale celebs en beroemdheden noemen Superdry tot een van hun favoriete merken, door de combinatie van unieke en frisse designs en kwaliteit.


Kenmerken van Superdry

Superdry is een sportief merk, die helemaal post in the athleisure trend. Door het gebruik van handgetekende japanse graphics, vintage wassingen, felle kleuren en aansluitende pasvorm heeft Syperdry een unieke en frisse  uitstraling. Superdry heeft een herencollectie en heeft een wijdverspreid assortiment aan T-shirts, broeken, shorts en polo's. Toch staat Syperdry vooral bekend om de hoodies, sweaters en vesten voor heren. 

 
Superdry bij Koopman Mode

Superdry is verkrijgbaar in de winkel van Koopman Mode. 

Koopman Mode in Tilligte is de one-stop modezaak in Twente. Met 3200 m2 en meer dan 200 merken is de keuze enorm met fashion voor het hele gezin. Ook ben je van harte welkom in ons Fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee. Lees hier alles over de winkel.

Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.